De Paste, iti rasplatim bunavointa!

Pentru a primi un card cadou NeoClinique, va rugam sa raspundeti la urmatoarele intrebari:

Ce tipuri de beneficii extra salariu oferiti angajatilor din compania pe care o reprezentati?
Altele:

Pentru cei ce ofera angajatilor abonamente medicale generale: in aceste abonamente sunt incluse si servicii stomatologice?

Ce procent din numarul total al angajatilor companiei pe care o reprezentati au accesat serviciile stomatologice incluse in abonamentul medical general?

Termeni si conditii

DentalCover, prin Neoclinique este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 27725 si 27724 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Neoclinique are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, de un membru al familiei dumneavoastra, de o alta persoana, transmise de furnizorii de servicii medicale si medicamente sau de alte autoritati sau institutii publice.

 

Noutati si Evenimente